Rendezvények lebonyolítása

Lovasklubbunk több éve hazai és külföldi nívós rendezvények, sportversenyek, IPA motoros találkozók, ikerfesztiválok, futófesztiválok, gesztenyefesztiválok helyszíne. 1000 főig tudunk rendezvényt tartani, amelyek között kiemelkedő a 3D íjászverseny, díjugrató lovasverseny és több európa és világbajnokság.

50 beállásos kempingünk várja a természetkedvelő vendégeket, ahol nemcsak a friss alpesi levegő, hanem a környék panorámája is gyönyörködtető.

A kempinghez jacuzzi, szauna, mosdóval, tusolóval és 220V-os csatlakozási lehetőség tartozik.

Referenciák

  • Magyar Íjász Szövetség - Íjász Európa Bajnokság
  • Hunnia Rex Németjuhász Kutya Egyesület Sopron-Ágfalva Helyi Szervezte
  • International Police Assositation IPA Motoros Találkozók (2010, 1013)
  • Futófesztivál - Ágfalva Község Önkormányzata
  • Gesztenye Fesztivál
  • Ikerfesztivál
  • Családi Lovas NapSzervezze hozzánk csapatépítő tréningjét!

Elérkezett a tavasz, most töltődünk fel a téli hidegek után. Nincs is jobb időpont a csapatépítő tréning megszervezésére! Munkatársai biztosan kimerültek a karácsonyi hajtásban, most megünnepelhetik a tavalyi évben elért sikereket. Sopron szépsége remek módja a kikapcsolódásnak és a munkatársak közötti kapcsolatok építésének.

A Vadvirág Hotel és Étterem számos szolgáltatása közül választhat a csapatépítésre. Legyen egy közös kirándulás, kerékpározás a szabadban, esetleg egy Fertő-tavi hajókirándulás. Házi pálinkával és pogácsával várjuk Önt és munkatársait! Ezután megtekinthetik tradicionális csikós bemutatónkat, amellyel betekintést nyerhetnek a magyarok ősi hagyományaiba.

Ha több napos tréninget szerveznek cégével, nálunk lehetőségük van megszállni és kellemes napokat eltölteni. 36 fő részére biztosítunk klimatizált kétágyas szobákat, ahol kipihenhetik a munkahelyi fáradalmakat. A szobákhoz természetesen külön fürdőszoba, minibár, internet hozzáférés és televízió tartozik. Éttermünkben lehetőség van az Ön által szervezett tréning és megbeszélések lebonyolítására is.

Ha Ön is szeretné meglepni munkavállalóit egy minőségi szórakozással egybekötött pihenéssel, válassza hotelünket a csapatépítő tréning helyszínéül!

 

Rendezvények a Hotel Vadvirágban

Rendezvényt szervezne, de még nem talált hozzá megfelelő helyszínt? A soproni Hotel Vadvirág éppen megfelelő Önnek és meghívottainak egy rendezvényre, a program végeztével pedig lehetőségük van éttermünkben egy kellemes ebéd vagy vacsora elköltésére és egy kis pihenésre hotelünkben. 100 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkkel várjuk az érdeklődőket, emellett a parkolóhelyet biztosítjuk vendégeinknek.

A rendezvényszervezés nem könnyű feladat, hiszen számos dologra oda kell figyelni. Ha rendezvényt tart, biztosítani kell a helyszínt és a megközelítést. Pontos tervet kell készíteni arról, hogy szeretne-e előadást, milyen ételeket, italokat szolgáljanak fel, milyen legyen a dekoráció és még számos más kérdésben. A helyszín berendezését az Ön igényei szerint vállaljuk, előzetes egyeztetés alapján megvalósítjuk ötleteit.

Ha Ön sem tudja még, hová szervezze rendezvényét, válassza a soproni Hotel Vadvirágot! A nyugodt, kiegyensúlyozott környezet, a csodálatos táj bárki számára kellemes időtöltést jelent! Keressen fel minket ötleteivel!